foto

Didi Perego

  • nar. 13.4.1937
    Milán, Lombardie, Itálie
  • zem. 28.6.1993 (56 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Bláznivá láska
1991 Cattiva
Donne con le gonne
1988 E non se ne vogliono andare! (TV film)
Operazione pappagallo
Trasgressione, La
1985 Juke box
1982 Cicciabomba
Noc ve Varennes
Pierino la peste alla riscossa
1978 Ridendo e scherzando
1975 Fidanzamento, Il
L'esorciccio
Nuora giovane, La
1974 Per amare Ofelia
Professore venga accompagnato dai suoi genitori
Sette magnifici cornuti, I
Sex v hlavě
Signora gioca bene a scopa?, La
1973 Maschio ruspante, Il
Vedova inconsolabile ringrazia quanti la consolarono, La
1972 Chère Louise
Continuavano a chiamarli i due piloti più pazzi del mondo
Continuavano a chiamarli... er più e er meno
Racconti proibiti... di niente vestiti
1971 Ma che musica maestro
Vzali nohy na ramena
1970 A přišel den černých citrónů
Létající dort
Rozmarná Marie
Sledge
Snaž se mě pochopit
Storia di una donna
1969 Erotissimo
Il Terribile ispettore
Puro siccome un angelo papà mi fece monaco... di Monza
The Appointment
1968 2 deputati, I
Escalation
1967 Arrriva Dorellik
I quattro tassisti
Il ragazzo che sapeva amare
Totò Ye Ye (TV film)
1966 Ischia operazione amore
Mano di velluto
Tardone, Le
1965 La bugiarda
Monachine, Le
Scippo, Lo
Soldati e caporali
1964 Amore facile
Amore mio
1963 Adultero lui, adultera lei
La parmigiana
Vyhnání z manželství
Ženich na inzerát
1962 Cronache del '22
Il mio amico Benito
Jusqu'au bout du monde
Ultimatum alla vita
Un uomo da bruciare
1961 Gli attendenti
Jaká slast žít
L'onorata società
Mina... fuori la guardia
1960 Carro armato dell'8 settembre, Il
Všichni domů
1959 Kápo
Morte di un amico

TV seriály

1992 Edera (TV seriál)
1989 Chiara e gli altri (TV seriál)
1974 L'olandese scomparso (TV seriál)
1970 Marcovaldo (TV seriál)
1967 La fiera delle vanità (TV seriál)
1965 Za-bum N. 2 (TV seriál)
1964 Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky