foto

Penny Woolcock

  • nar. 1950
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 1 Day
2007 Exodus
2006 Mischief Night
2003 Principles of Lust, The
The Death of Klinghoffer
1999 Tina Goes Shopping (TV film)
1997 Macbeth On the Estate (TV film)

Dokumentární

2012 One Mile Away
1990 Cutting Edge (TV seriál)
True Stories (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Exodus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace