foto

Wanda Kowalska

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Volyň
2014 Dzień dobry, kocham cię!
2012 Ať žije Bělorusko!
2011 Varšavská bitva 1920

TV seriály

2020 Szadź (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2019 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky