foto

Jerome Thor

  • nar. 5.1.1915
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 12.8.1993 (78 let)
    Westwood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Věci, o kterých se nemluví
1988 Posel smrti
1986 Murphyho zákon
1983 Deset minut do půlnoci
1979 Výstřely pro lásku
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
Murder in Peyton Place (TV film)
1976 Great Houdini, The (TV film)
Nedokončená novela
Stalk the Wild Child (TV film)
1975 Mr. Sycamore
1973 Incident on a Dark Street (TV film)
1965 House of the Black Death
1963 55 dní v Pekingu
1959 Riot in Juvenile Prison

TV seriály

1986 You Again? (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 The Deputy (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1953 Medallion Theatre (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Foreign Intrigue (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Nash Airflyte Theatre (TV seriál)
Sure As Fate (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Hands of Murder (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace