foto

Bodo Krämer

  • nar. 31.1.1945
    Marienwerder, Německá říše
  • zem. 23.6.2003 (58 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Polizeiruf 110 - Tod im Kraftwerk (TV film)
1991 Der Hut
Lord Hansi
Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
Tandem (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Das Duell (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Träume (TV film)
Wie ein Vogel im Schwarm (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Variante Tramper (TV film)
Schluck und Jau (TV film)
1987 Der Bremsklotz (TV film)
1986 Autoškola
Hut des Brigadiers, Der
1985 Die dritte Frau (TV film)
1984 Koritke (TV film)
1983 Ideen hast du, Liebling!
1982 Und alles wegen Marietta (TV film)
1980 Früher Sommer
U temného moře na temném pobřeží (TV film)
1978 Malíř Jörg Ratgeb
1977 Dantons Tod (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein Strauß roter Nelken (TV film)
1976 Unser stiller Mann (TV film)
Utrpení mladého Werthera
1975 Suse, liebe Suse
Černý mlynář (TV film)
1974 Karriere N (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Inserat (TV film)
Somow und andere (TV film)
1973 Legenda o Pavlovi a Pavle
1972 Der große Ferienscheck
Er - Sie - Es (TV film)
Maska (TV film)
1971 Die kürzeste Nacht (TV film)
Schwarzes Schaf (TV film)
Zwischen Freitag und morgen (TV film)
1969 Na cestě k Leninovi
1968 Den rozloučení

TV seriály

1997 Wilde Zeiten (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
Rentner haben niemals Zeit (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace