foto

Astrid Krenz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Alter Schwede (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
1989 Die Irrfahrten des Weihnachtsmannes (TV film)
1988 Treffen in Travers
1987 Der eingebildet Kranke (TV film)
Märchenzirkus (TV film)
Wengler & Söhne
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Es steht der Wald so schweigend (TV film)
Pohádka o muži s medvědí kůží
1984 Koritke (TV film)
1983 Alleinstehend (TV film)
Die Zaubergräte
Märchenzirkus (TV film)
Mé nadějné děti (TV film)

TV seriály

1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zerschlagene Liebe (E120)

Divadelní záznam

1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky