foto

Arťom Loginov

  • nar. 16.4.1978 (41 let)
    Kazaň, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Na kraj sveta
2018 God svini

TV seriály

2019 Biheppi (TV seriál)
Sekta (TV seriál)
2018 Konnaja policija (TV seriál)
2017 Adaptacija (TV seriál)
Ulica (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Graždanskij brak (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Sladkaja žizň 3 (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Sladkaja žizň 2 (TV seriál)
ČOP (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Sladkaja žizň (TV seriál)
Sladkaja žizň 1 (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
2010 Kak ja vstretil vašu mamu (TV seriál)
Realnyje pacany (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Olga (TV seriál)
2006 Studěnty 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky