foto

Nagisa Katahira

  • nar. 12.7.1959 (61 let)
    Šinagawa, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 赤い霊柩車 惻隠の誤算 (TV film)
2015 赤い霊柩車 黒の審判 (TV film)
2014 Akai reikjúša 34: Rental Kazoku Sacudžin džiken (TV film)
Akai reikyûsha 33: Sotobakomachi ga shinda (TV film)
2013 赤い霊柩車 羅刹の三姉妹 (TV film)
赤い霊柩車 追憶の彼岸花 (TV film)
2012 赤い霊柩車 慟哭の再会 (TV film)
赤い霊柩車 龍野武者行列殺人事件 (TV film)
2011 Hontó ni atta kowai hanaši 2011 (TV film)
Kairoutei Satsujin Jiken (TV film)
赤い霊柩車 漆黒の記憶 (TV film)
2010 Druhý život
Inšite miru
赤い霊柩車 呪いの絵馬 (TV film)
赤い霊柩車 黒い同窓会 (TV film)
2009 Akai reikjúša: Šiša kara no okurimono (TV film)
Hidarime Tantei EYE (TV film)
Sayonara ga ienakute (TV film)
2008 赤い霊柩車 聰明な殺意 (TV film)
2007 Akai reikjúša 22: dairi zuma sacudžin džiken (TV film)
Kaijoken Musashi (TV film)
2006 Torikku gekidžóban 2
赤い霊柩車 (TV film)
2005 Akai reikjúša 20: Či no činkonka (TV film)
Tenka sóran (TV film)
日本のこれから~ドラマ幸福2020 (TV film)
2004 Akai reikyûsha 19: Mishiranu shotai kyaku (TV film)
2003 Akai reikjúša 17: Maicuki no kjóhakuša (TV film)
Akai reikjúša 18: Kiken na otoši ana (TV film)
Sanma no adži (TV film)
2002 赤い霊柩車 偽りの葬儀 (TV film)
赤い霊柩車 疑惑の嫉妬殺人 (TV film)
2001 赤い霊柩車 完全犯罪を狙った女 (TV film)
2000 赤い霊柩車 二度死んだ死体 (TV film)
赤い霊柩車 函館立待岬 喪服の花嫁 (TV film)
1999 赤い霊柩車 棺の中の花嫁 (TV film)
1998 赤い霊柩車 大江山鬼伝説殺人事件 (TV film)
赤い霊柩車 女相続人 死を呼ぶダイヤ (TV film)
1997 Akai reikjúša 7: Futago no hicugi (TV film)
赤い霊柩車 燃える棺 (TV film)
1996 Akai reikjúša 5: Hanajaka na gosan (TV film)
Akai reikjúša 6: Konjakuša wa šiša (TV film)
1995 赤い霊柩車 二つの墓標 (TV film)
1994 赤い霊柩車 消えた配偶者 (TV film)
1993 赤い霊柩車 黒衣の結婚式 (TV film)
1992 赤い霊柩車 京都豪邸密室殺人の謎 (TV film)
1989 Shogun Iemitsu, Hikosa and Tasuke Issin (TV film)
1984 Macumoto Seičó special: Kuroi fukuin – Šinpu no giwaku (TV film)
1977 Hitomi no naka no hómonša
Truck jaró: Dokjó ičiban hoši
1976 Aicu to wataši
1975 Aoi sanmjaku

TV seriály

2021 Šitteru wife (TV seriál)
2018 Daisy Luck (TV seriál)
Tantei ga hajasugi (TV seriál)
2017 Reverse (TV seriál)
2016 Kami no šita o mocu otoko (TV seriál)
2014 Dear Sister (TV seriál)
Fukuie keibuho no aisacu (TV seriál)
2013 Otto no kanodžo (TV seriál)
2012 Džoi Kuraiši Šóko (TV seriál)
Hungry! (TV seriál)
2009 Hidarime Tantei EYE (TV seriál)
Kaze ni maiagaru biníru šíto (TV seriál)
Real Clothes (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2007 Hotelier (TV seriál)
Joshi Deka! (TV seriál)
2006 Happy! (TV seriál)
Kurosagi (TV seriál)
Ns`あおい (TV seriál)
2005 愛と友情のブギウギ (TV seriál)
2004 Tenka (TV seriál)
Tóbóša (TV seriál)
2003 Stand Up!! (TV seriál)
天罰屋 れ 闇 始末帖 (TV seriál)
2002 プリティガール (TV seriál)
2001 Džošiana (TV seriál)
オヤジ探偵 (TV seriál)
1999 ナオミ (TV seriál)
1998 Kagemuša Tokugawa Iejasu (TV seriál)
1997 Ii hito (TV seriál)
1994 Haru jo koi (TV seriál)
1986 Asobi dža Nai no jo, Kono Koi wa (TV seriál)
1983 スチュワーデス物語 (TV seriál)
1979 Asahigaoka no daitórjó (TV seriál)
1977 Jokomizo Seiši series (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky