foto

Patrick Bureau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Le Surbook (TV film)
Une aspirine pour deux (TV film)
1990 Avanti (TV film)
Drôle de couple (TV film)
La menteuse (TV film)
1985 Emmenez-moi au théâtre: La robe mauve de Valentine (TV film)
1984 Emmenez-moi au théâtre: Pauline ou l'écume de la mer (TV film)
1982 Emmenez-moi au théâtre: Le fleuve étincellant (TV film)
1981 Électre (TV film)
1978 Nuova colonia, La (TV film)

TV seriály

1993 Une famille pas comme les autres (TV seriál)
1991 Riviera (TV seriál)
1984 Péchés originaux (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1976 L'homme en question (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)
1983 Plaisir du théâtre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky