foto

Mark Mandler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2009 The People v. Leo Frank
2007 Maya

TV seriály

2006 Metropolitan Opera: Live in HD (TV seriál)

Dokumentární

2017 Oklahoma City
2016 Cradle of Champions
Iceman Reborn
Spring Broke
2015 Cancer: The Emperor of All Maladies (TV seriál)
Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
Záhada hmoty – z čeho je tvořena země (TV seriál)
2014 Kids for Cash
2013 The African Americans: Many Rivers to Cross with Henry Louis Gates, Jr. (TV seriál)
2011 Sholem Aleichem: Laughing in the Darkness
Struktura vesmíru (TV seriál)
The Last Mountain
2010 Cirkus (TV seriál)
Digital Nation (TV film)
Freedom Riders
Latin Music USA (TV seriál)
Lid versus Ford (TV film)
2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
2007 Mladí srdcem
2006 Pitva 11: Sex, lži a vražda (TV film)
Wrestling with Angels: Playwright Tony Kushner
2005 Nova ScienceNow (TV seriál)
2004 Indian Point: Imagining the Unimaginable (TV film)
Persuaders, The (TV film)
Svatý Patrik (TV film)
The Question of God: Sigmund Freud & C.S. Lewis (TV film)
2002 In Memoriam: New York City (TV film)
Muhammad: Legacy of a Prophet
New York at the Movies (TV film)
2001 Art in the Twenty-First Century (TV seriál)
1999 Independent Lens (TV seriál)
New York: A Documentary Film (TV seriál)
The 20th Century: Funny Is Money (TV film)
1998 Frank Lloyd Wright
1997 Obsessed with Vertigo (TV film)
1996 Belly Talkers
With God On Our Side: The Rise of the Religious Right in America (TV seriál)
1995 Rod Serling: Submitted for Your Approval (TV film)
1993 D. W. Griffith: Otec filmu
1992 In the Life (TV seriál)
1991 Coney Island (TV film)
1990 Lindbergh (TV film)
1988 American Experience (TV seriál)
P.O.V. (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

TV pořady

2014 Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
1992 Real World, The (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)
1976 Working in the Theatre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace