foto

ZDNK SPSK

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2018 Ilona Csáková - Abych byla IN (hudební videoklip)
2017 ATMO music - Vlny (hudební videoklip)
Tereza Kerndlová - Přibliž mě blíž (hudební videoklip)
2016 ATMO music - Sen (hudební videoklip)
ATMO music - Valerie (hudební videoklip)
ATMO music feat. Thom Artway - So Down (hudební videoklip)
Mikolas Josef - Believe (Hey Hey) (hudební videoklip)
Mikolas Josef - Free (hudební videoklip)
2015 ATMO music feat. Jakub Děkan - Ráno (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Hudební videoklipy

2018 Ilona Csáková - Abych byla IN (hudební videoklip)
2017 ATMO music - Vlny (hudební videoklip)
2016 ATMO music - Sen (hudební videoklip)
ATMO music - Valerie (hudební videoklip)
ATMO music feat. Thom Artway - So Down (hudební videoklip)
2015 ATMO music feat. Jakub Děkan - Ráno (hudební videoklip)
2009 BPM - Chill (hudební videoklip)

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2017 ATMO music - Vlny (hudební videoklip)
2016 ATMO music - Sen (hudební videoklip)
ATMO music - Valerie (hudební videoklip)
ATMO music feat. Thom Artway - So Down (hudební videoklip)
2015 ATMO music feat. Jakub Děkan - Ráno (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2019 Pavel Callta feat. Marta Jandová - Nechat vítr vát (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky