foto

Claude Koener

  • nar. 30.4.1944 (74 let)
    Brusel, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Qui sème l'amour... (TV film)
2012 Bratr a sestra (TV film)
2009 C'est mon tour (TV film)
Maîtresse du président, La (TV film)
2008 Sur ta joue ennemie
Villa Marguerite (TV film)
2006 Hlavní podezřelý (TV film)
2005 Petite Chartreuse, La
2003 Paris selon Moussa
2002 Kus života
2001 Angličanka a vévoda
Comment j'ai tué mon père
2000 Král tančí
Sens des affaires, Le
1993 Just Friends
1992 L´Ordre du jour
1987 Crazy Love

TV seriály

2015 Accusé (TV seriál)
L'histoire d'Hélène (S01E01)
Chérif (TV seriál)
Bonheur à vendre (S02E06)
2013 Chérif (TV seriál)
Injustice (S01E04)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace