foto

Martin Kolesár

  • nar. 29.5.1928 (91 let)
    Bratislava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
1973 Doktor (TV film)
1972 Nočná eskorta (TV film)
1968 Februárová noc (TV film)
1962 Polnočná omša

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace