foto

Elsie Arnold

  • nar. 12.1.1893
    Gunnersbury, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.5.1990 (97 let)
    Denville Hall, Northwood, London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1970 Doomwatch (TV seriál)
1967 Vanity Fair (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Arthur Askey Show (TV seriál)
The Treasure Seekers (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Fair Game (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
1952 Appleyards, The (TV seriál)

Dokumentární

1964 The Full Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace