foto

Malcom Watson

  • nar. 1.5.1895
    Cardiff, Wales, Velká Británie
  • zem. 19.6.1971 (76 let)
    Broadstairs, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Circus of Horrors

TV seriály

1966 King of the River (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Andromeda Breakthrough, The (TV seriál)
Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1961 The Rag Trade (TV seriál)
1960 Golden Girl (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Musical Playhouse (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Private Investigator (TV seriál)
Quatermass and the Pit (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Nathaniel Titlark (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
1953 The Quatermass Experiment (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky