foto

Brinley Jenkins

  • nar. 17.6.1926
    Cwmafan, Port Talbot, Wales, Velká Británie
  • zem. 24.6.2001 (75 let)
    Queensland, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Edith's Finger
1995 Sorry About Last Night (TV film)
1992 Double Vision (TV film)
Rebečiny dcery
Vánoční hříbě
1991 Jezdci časem (TV film)

TV seriály

1995 Oliver's Travels (TV seriál)
1989 We Are Seven (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Magnificent Evans, The (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1978 Fallen Hero (TV seriál)
Hawkmoor (TV seriál)
1975 How Green Was My Valley (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace