foto

Quentin Raspail

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Les yeux ouverts (TV film)
2013 Le goût du partage (TV film)
Shanghaï Blues, nouveau monde (TV film)
2011 Le piège afghan (TV film)
Vítej, Kaniusho (TV film)
2010 Camus (TV film)
Vieilles canailles (TV film)
2008 Femme à abattre, Une (TV film)
2006 Vive la bombe! (TV film)
Volière aux enfants, La (TV film)
2003 Rien ne va plus (TV film)
1999 Drôles de clowns (TV film)
1997 Les Arnaqueuses (TV film)
Monde d'Angelo, Le (TV film)
Une mère comme on n'en fait plus (TV film)
1996 Coeur de cible (TV film)
Livre des désirs, Le
1995 L'Enfant des rues (TV film)
1980 Oeil du maître, L'

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Allons petits enfants (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace