foto

Nicole Brame

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Pacte Sacré (TV film)
2015 Les yeux ouverts (TV film)
Une mère en trop (TV film)
2013 Délit de fuite (TV film)
2010 Když láska kvete (TV film)
2009 Jamais 2 sans 3 (TV film)
Passion selon Didier, La (TV film)
2008 Corps perdus (TV film)
2006 Monsieur Molina (TV film)
Soeurs Robin, Les (TV film)
2005 Několik slov lásky (TV film)
2004 Caution personnelle (TV film)
2002 Gave, Le (TV film)
2001 Cavalcade (TV film)
L'Affaire Kergalen (TV film)
La tortue (TV film)
Un coeur oublié (TV film)

TV seriály

2019 Vlčí instinkt (TV seriál)
La Balade sauvage (S05E01)
2017 Vlčí instinkt (TV seriál)
Ztracený muž (S03E03)
2016 Vlčí instinkt (TV seriál)
Černé slunce (S02E01)
2012 Chambre 327 (TV seriál)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky