foto

Laurent Doucet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Les yeux ouverts (TV film)
2014 Couvre-feu (TV film)
Trest pro mého syna (TV film)
2013 Coût de chance (TV film)
Le bonheur sinon rien! (TV film)
2011 Vítej, Kaniusho (TV film)
2009 Le repenti (TV film)
Les Amants de l'ombre (TV film)
2008 Corps perdus (TV film)
2006 Concours de danse à Piriac (TV film)
Monsieur Molina (TV film)
2005 Nègre de Molière, Le (TV film)
2004 Robinsonnes, Les (TV film)
2003 Un bébé noir dans un couffin blanc (TV film)
2002 Gave, Le (TV film)
Qui mange quoi? (TV film)
2001 Cavalcade (TV film)
L'Affaire Kergalen (TV film)
La tortue (TV film)
2000 La laïque (TV film)
Le bimillionnaire (TV film)
1989 Geur van regen, De
Ti amo

TV seriály

2007 Oubliées, Les (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky