foto

Helen Christie

  • nar. 22.10.1914
    Indie
  • zem. 17.8.1995 (80 let)
    Worthing, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Escort Girls
1971 Lust for a Vampire
1969 The Smashing Bird I Used to Know
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
1966 Rasputin: The Mad Monk
1953 Žebrácká opera
1952 Castle in the Air
Wide Boy
1951 Flesh & Blood
When We Are Married (TV film)

TV seriály

1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
1971 And Mother Makes Three (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
1968 Middlemarch (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Melissa (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky