foto

George Ballantine

  • nar. Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.8.2014
    Sunbury-on-Thames, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Confessions from the David Galaxy Affair

TV seriály

1988 Clarence (TV seriál)
1987 Ffizz (TV seriál)
1985 Galloping Galaxies! (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 Kilvert's Diary (TV seriál)
1975 Doctor on the Go (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1973 Whoops Baghdad! (TV seriál)
1972 Emma (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Middlemarch (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace