foto

Michael Parkhouse

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Fear of Fanny (TV film)
2003 Byron (TV film)
1987 Scoop (TV film)
1985 Dutch Girls (TV film)
1978 Zproštění viny

TV seriály

2019 Endeavour (TV seriál)
Apollo (S06E02)
2017 Viktorie (TV seriál)
Osnova a útek (S02E03)
2016 Viktorie (TV seriál)
Dvorní dámy (S01E02)
Panenka 123 (S01E01)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
2007 Foylova válka (TV seriál)
Pochmurný prosinec (S05E01)
2006 Foylova válka (TV seriál)
Invaze (S04E01)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2000 Black Books (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1994 Cesta (TV seriál)
Chandler & Co (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Two of Us, The (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1982 Stalky & Co. (TV seriál)
1980 To Serve Them All My Days (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 ChuckleVision (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky