foto

Oles Korovničenko

  • nar. 1.6.1971 (49 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Domopravitěl (TV film)
2012 Millioner (TV film)
2011 Děd (TV film)

TV seriály

2019 Taynaya lyubov (TV seriál)
2017 Protivostojanije (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Chirurgija. Těrritorija ljubvi (TV seriál)
2015 Prigovor iděalnoj pary (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
2014 Otpusk po raněniju (TV seriál)
Plata po sčjotčiku (TV seriál)
Tolko ně otpuskaj meňa (TV seriál)
2013 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Opasnaja ljubov (TV seriál)
Poljot babočki (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Snajper (E12)
Vendětta (E11)
Zaťanuvšajasja rasplata (E10)
další epizody (12)
2011 Jarosť (TV seriál)
2010 Pochiščenije bogini (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky