foto

Irina Arkaděva

  • nar. 26.6.1984 (35 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Biheppi (TV seriál)
2016 Sladkaja žizň 3 (TV seriál)
2015 Sladkaja žizň 2 (TV seriál)
2014 Sladkaja žizň (TV seriál)
Sladkaja žizň 1 (TV seriál)
2010 Pochiščenije bogini (TV seriál)
2009 Sud (TV seriál)
Zakon surov, no on zakon (E18)
Uskolzajuščaja krasota (E14)
Parkovka (E09)
další epizody (4)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Bolšaja igra (TV seriál)
2016 Sladkaja žizň 3 (TV seriál)
2015 Sladkaja žizň 2 (TV seriál)
2014 Sladkaja žizň (TV seriál)
Sladkaja žizň 1 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Biheppi (TV seriál)
2015 Sladkaja žizň 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky