foto

Albert II. Monacký

  • nar. 14.3.1958 (61 let)
    Monaco-Ville, Monako
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Prapor sv. Patrika

Dokumentární

2011 Francesco und der Papst
2004 Monako - závod králů (TV film)
1998 Mondän! (TV seriál)
1987 Grace Kelly: The American Princess - a.z.

TV pořady

2016 Supertähdet (TV pořad)
2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2006 Tenue de soirée (TV pořad)
2004 Boda real (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace