foto

Magdalena In de Betou

  • nar. 23.9.1964 (54 let)
    Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Krocken
2015 Arne Dahl: Himmelsöga (TV film)
I nöd eller lust
2008 Vi hade i alla fall tur med vädret igen!
2006 Göta kanal 2 - kanalkampen

TV seriály

2018 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve stínu moci (S06E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2002 Tusenbröder (TV seriál)

TV pořady

1999 Parlamentet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace