foto

Gerald Taylor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 The Sex Thief
1968 Chitty Chitty Bang Bang
1965 Dr. Who and the Daleks

TV seriály

2010 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - a.z.
Doktorova smrt - 2. část (S04E06) - a.z.
1974 Moody and Pegg (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1969 Parkin's Patch (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Big Spender, The (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1964 Thorndyke (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace