foto

Wolfgang Sasse

  • nar. 11.7.1921
    Drážďany, Německá říše
  • zem. 8.11.1993 (72 let)
    Coburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Schwarz auf weiß (TV film)
1977 Ein irrer Duft von frischem Heu
1976 Polizeiruf 110 - Vorurteil? (TV film)
Schließt mir nicht die Augen (TV film)
1975 Der goldene Elefant (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Die verschwundenen Lords (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Polizeiruf 110 - Vorbestraft (TV film)
1972 Laut und leise ist die Liebe
1971 Lass das mal den Josef machen! (TV film)
1969 Kein schöner Amt in diesem Land (TV film)
Krupp und Krause (TV film)
1968 Die Toten bleiben jung
Die entführte Braut (TV film)
Mohr und die Raben von London
1967 Der Steckbrief (TV film)
Kater Lampe (TV film)
Zielansprache (TV film)
Zwanzig Zahnbürsten (TV film)
1966 Eine kleine Hausmusik (TV film)
1964 Abituriententreffen (TV film)
Drei Kriege - 2. Teil: Hinter den Fronten (TV film)
1963 Die letzten (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
1962 Die Weber (TV film)
Kidnapper (TV film)
1961 Letzte Nachrichten (TV film)
1959 Die Streiche des Scapin (TV film)
1958 Kaukasische Kreidekreis, Der (TV film)

TV seriály

1982 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Die Wette (E81)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
In Kost und Logis (E68)
1973 Sedm afér doni Juanity (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Assad (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Außenseiter (E18)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Auf der Rennbahn (E14)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1960 Útěk z pekla (TV seriál)
1959 Die Vormanns und ihre Freunde (TV seriál)

Dokumentární

1968 Mensch - Sicherheit - Gesundheit - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky