foto

Lisa Moore

  • nar. 12.9.1940
    Georgia, USA
  • zem. 10.4.1989 (48 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Nepřemožitelný bukanýr
1974 Dívčí komando
Harrad Summer
1973 Slaughter's Big Rip-Off
1972 Hit Man
1971 Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film)
Escape (TV film)
1969 Sen králů
1968 For Love of Ivy

TV seriály

1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky