foto

Olga Gurova

  • nar. 4.11.1969 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Parižanka (TV film)
Vetěr peremen (TV film)
2012 Posledňaja žertva (TV film)

TV seriály

2018 Děsjať strel dlja odnoj (TV seriál)
Serdce ženščiny (TV seriál)
Smertělnyj trening (TV seriál)
2016 Dělo sudi Karelinoj (TV seriál)
2015 Juročka (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2012 Vsegda govori "vsegda" 8 (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pervaja ljubov (S09E20)
Koktějl (S09E18)
Labirint (S09E11)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Sumasšedšij vzryv (S03E17)
Belyj son (S03E16)
Dragocennyje pisma (S03E07)
další epizody (4)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Ispoveď (S02E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky