foto

Rita Loureiro

  • nar. 7.5.1969 (50 let)
    Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Florbela
2011 Cisne
Quinze Pontos na Alma
2010 Cinerama
2009 Destino do Senhor Sousa, O
2008 Goodnight Irene
2005 A Batalha dos Três Reis
2004 O Estratagema do Amor
2003 Quaresma
2002 Deux
O delfínu
2000 Peixe-Lua
1998 Fintar o Destino
1994 Un amour aveugle
1992 Reconstrução, A

TV seriály

2019 Solteira e Boa Rapariga (TV seriál)
Teorias da Conspiração (TV seriál)
Terra Brava (TV seriál)
2015 A Única Mulher (TV seriál)
2013 Destinos Cruzados (TV seriál)
Odysseus (TV seriál)
Le Duel (E02)
De l'autre côté de la mer (E01)
2012 Perdidamente Florbela (TV seriál)
2011 Maternidade (TV seriál)
Remédio Santo (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
2003 Ana E os Sete (TV seriál)
2002 Fúria de Viver (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
1999 Fura-Vidas, O (TV seriál)
1998 Médico de Família (TV seriál)
1996 Sai da Minha Vida (TV seriál)
1988 Alentejo Sem Lei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky