foto

Charlotte Schellenberg

  • nar. 16.10.1910
  • zem. 14.12.1989 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Der Marquis von Keith (TV film)
1982 Aufgabe des Dr. med. Graefe, Die (TV film)
1975 Lehmanns letzter Lenz (TV film)
1974 Letzte Schrei, Der
1973 Ein besserer Herr (TV film)
1970 Nachbarn (TV film)
1968 Wie ein Hirschberger Dänisch lernte (TV film)
1967 Die Gefährtin (TV film)
1966 Der Trauschein (TV film)
Hobby (TV film)
1965 Das Haus (TV film)
1964 Das Mietshaus (TV film)
Widerstand, Flucht und Ende (TV film)
1963 Tod eines Handlungsreisenden (TV film)
1962 Buch mit Kapiteln, Ein (TV film)
1958 Biedermann und die Brandstifter (TV film)
1955 Der kleine Napoleon (TV film)

TV seriály

1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
Notsignale (TV seriál)
1975 Hoftheater (TV seriál)
1974 Eine geschiedene Frau (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
1963 Das Kriminalgericht (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)

Dokumentární

1975 Zwei Finger einer Hand (TV film)

Divadelní záznam

1967 Der Trauschein (divadelní záznam)
1963 Der Trauschein (divadelní záznam)
1954 Defraudanten (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky