foto

Donald H. Birnkrant

  • nar. 28.7.1932 (87 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1988 Dvojí život (TV film)
1987 Vražda podle předlohy (TV film)
1985 Brothers-in-Law (TV film)
1984 Tank
1982 I Was a Mail Order Bride (TV film)
Missing Children: A Mother's Story (TV film)
Pray TV (TV film)
1981 Dlouhá cesta domů (TV film)
Phoenix, The (TV film)
Red Flag: The Ultimate Game (TV film)
The Marva Collins Story (TV film)
1980 Attica, stát New York (TV film)
Gideonova polnice (TV film)
Portrait of a Rebel: The Remarkable Mrs. Sanger (TV film)
Promise of Love, The (TV film)
Time for Miracles, A (TV film)
1979 Dallas Cowboys Cheerleaders (TV film)
1978 Zero to Sixty
1973 Guns of a Stranger
1971 Welcome Home, Soldier Boys
1970 The Curious Female

TV seriály

1985 Eye to Eye (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Poslední boj (S01E07)
Svět podle Trumba (S01E06)
Kořist (S01E05)
další epizody (4)
1984 Four Seasons, The (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
To Kill an Angel (S01E07)
Tabitha (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky