foto

Laura Sabatino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Bene ma non benissimo
2013 La Madre
2009 Tris di donne & abiti nuziali
2008 Nikdy nezapomenu (TV film)
2004 Madame (TV film)
2001 Ribelli per caso
1998 Per tutto il tempo che ci resta
1997 I Vesuviani
1996 Isotta

TV seriály

2014 Furore: Il vento della speranza (TV seriál)
2013 Baciamo le mani: Palermo-New York 1958 (TV seriál)
2011 Andělská tvář (TV seriál)
Sangue caldo (TV seriál)
2010 Hříchy a svědomí (TV seriál)
2008 Mogli a pezzi (TV seriál)
2006 L'onore e il rispetto (TV seriál)
2005 Caterina e le sue figlie (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky