foto

Sergej Gurjev

  • nar. 23.10.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Poceluj skvoz stěnu
2010 Velkokníže Jaroslav
2009 Pereprava
2007 Jarik (TV film)

TV seriály

2018 Iščejka 3 (TV seriál)
Spjaščije 2 (TV seriál)
2017 Bezopasnosť (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
2016 Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Siňaja roza (TV seriál)
2015 Londongrad (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Puť Komandoora (S02E11)
2014 Lesnik (TV seriál)
Nězvanyje gosti (S03E03)
Pjatnickij (TV seriál)
Maski (S04E32)
Kozyrnoj tuz (S04E31)
Poslednij raund (S04E30)
další epizody (20)
2013 Etaž (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Zaščita Ziminoj (S03E30)
Mjortvyje podoždut (S03E29)
Sdělka s sovesťju (S03E28)
další epizody (24)
2012 Karpov (TV seriál)
Zombi (S01E31)
Gruppa smerti (S01E25)
Killer (S01E22)
Petrovič (TV seriál)
Mesť (E05)
Pjatnickij (TV seriál)
Semja (S02E32)
Ně sliškom vysoko, ně sliškom nizko (S02E31)
S meňa chvatit! (S02E30)
další epizody (32)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Objekt 11 (TV seriál)
Večerinka (E09)
Pjatnickij (TV seriál)
Palači (S01E32)
Prosypajetsja šerif (S01E31)
Odin iz nas (S01E30)
další epizody (23)
Robinzon (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Džoker (S05E07)
2010 Otděl (TV seriál)
Pjatnickij (E02)
Pogonja za těňju (TV seriál)
2009 Cyganki (TV seriál)
Dve sestry 2 (TV seriál)
Ivan Groznyj (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
Dve sestry (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Kraža veka (S01E03)
Ranětki (TV seriál)
Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Ďjavol krojetsja v dětaljach (S05E06)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Lovuška (S01E01)
Soldaty 13 (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Posmertnyj děbjut (S01E05)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Vina (S02E13)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Zakrytoje dělo (S01E02)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)
Ljubov kak ljubov (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky