foto

Joann Fletcher

  • nar. 30.8.1966 (52 let)
    Barnsley, South Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 70 Million Animal Mummies: Egypt's Dark Secret (TV film)
Příběh Egypta (TV seriál)
2014 Ztracené královny Egypta (TV film)
2013 Skryté dějiny archeologie (TV seriál)
Starověký Egypt: Život a smrt v Údolí králů (TV film)
2008 Pitvy mumií (TV seriál)
2003 EGYPT: Vzkříšená Nefertiti (TV film)
2002 The Surprising History of Sex and Love (TV film)
2001 Secrets of the Dead (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace