foto

Marian Spencer

  • nar. 2.10.1905
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1982
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Seance za deštivého odpoledne
1963 Blaze of Glory
1960 3 světy Gullivera
The World of Suzie Wong
1958 Corridors of Blood
1955 The Secret
1953 Intimate Relations
1948 Blithe Spirit (TV film)
Bond Street
Emma (TV film)
The Weaker Sex
1947 The Cherry Orchard (TV film)
1945 Flight from Folly
1943 Když jsme se brali
The Demi-Paradise
We'll Meet Again
1942 Let the People Sing
This Was Paris
1941 Dangerous Moonlight
Gentleman bez smokingu
Spellbound
1937 The Last Rose of Summer
Wife of General Ling
1936 David Livingstone
The Captain's Table

TV seriály

1971 Persuasion (TV seriál)
1969 Dombey and Son (TV seriál)
1968 Ukridge (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 The Corridor People (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The Small House at Allington (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Pride and Prejudice (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1957 The Royalty (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace