foto

John Strong

  • nar. 3.12.1936 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Bouřící Portoriko

TV seriály

1975 Return to the Planet of the Apes (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Scooby-Doo na stopě (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1965 John Goldfarb, Please Come Home!

TV seriály

1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
1960 The Tall Man (TV seriál)
1959 Riverboat (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)

Dokumentární

2013 Milius

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace