foto

Pavel Trubnikov

  • nar. 13.2.1971 (48 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Svaďba po obmenu
2010 Polosatoje sčasťje (TV film)
2009 Pereprava

TV seriály

2016 Otěl Eleon (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
2014 Pod kablukom (TV seriál)
2013 Ljubov na million (TV seriál)
2012 Verju (TV seriál)
2010 Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2006 Koněc sveta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace