foto

Satoši Dezaki

  • nar. 26.6.1940 (79 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Mahjong hišóden naki no Rjú
1979 Ganbare!! Tabuči-kun!!
1970 Attack no. 1

TV seriály

1973 Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Samurai Giants (TV seriál)
1969 Attack Number One (TV seriál)
Attack no. 1 (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace