foto

Don Tait

  • nar. 15.3.1920 (99 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Jak jsem se stal psem - původní scénář
1980 Herbie a poklad Inků
1979 Astronaut na dvoře krále Artuše
Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
Poprask v Severní ulici
1976 Poklad na ostrově Matecumbe
The Shaggy D.A.
1975 Knedlíková banda
1974 Castaway Cowboy, The
1972 Sněhová koule
1971 Chróm a horká kůže
Ještě jeden vlak k vyloupení
1969 Hell's Angels '69

TV seriály

1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Mister Roberts (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace