foto

Héctor Cruz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 La ley de la mafia
1978 La güera Rodríguez
1977 Mina, viento de libertad
1976 Poquianchis, Las
1975 Rapiña
1973 Diles que no me maten
1972 Mi niño Tizoc
1968 Desnudarse y morir
1967 Mujeres, mujeres, mujeres
1960 Quinceañera

TV seriály

2014 La Gata (TV seriál)
2012 Un refugio para el amor (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2003 Alegrijes y rebujos (TV seriál)
Bajo la misma piel (TV seriál)
2002 Clase 406 (TV seriál)
2000 Casa en la playa, La (TV seriál)
Vášnivý polibek (TV seriál)
1999 Niño que vino del mar, El (TV seriál)
1998 Camila (TV seriál)
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1997 Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
1996 Cañaveral de pasiones (TV seriál)
1995 Pobre niña rica (TV seriál)
1994 Caminos cruzados (TV seriál)
1993 Madres egoístas (TV seriál)
1990 Balada por un amor (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1980 Caminemos (TV seriál)
1979 J.J. Juez (TV seriál)
1978 Viviana (TV seriál)
1977 Marcha nupcial (TV seriál)
Venganza, La (TV seriál)
1973 Miserables, Los (TV seriál)
1971 Lucia Sombra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace