foto

Jean-Claude Charnay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 La gourmande (TV film)
1983 Le nez à la fenêtre (TV film)

TV seriály

1993 Seconde B (TV seriál)
Une famille pas comme les autres (TV seriál)
1989 Panique aux Caraïbes (TV seriál)
1988 Vivement lundi (TV seriál)
1987 Marc et Sophie (TV seriál)
Traquenards (TV seriál)
1985 Maguy (TV seriál)
1984 Opération O.P.E.N. (TV seriál)
1981 Pause-café (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Le nez à la fenêtre (TV film)
1981 Douchka (TV film)
1976 Celui qui ne te ressemble pas (TV film)
Hard Schuss
1973 Monde était plein de couleurs, Le
1971 L'échafaudage (TV film)
1970 Chien qui a vu Dieu, Le (TV film)
1969 Traquenards, Les

TV seriály

1983 L'homme de la nuit (TV seriál)
1979 Une fille seule (TV seriál)
1976 Coeur au ventre, Le (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
Mauregard (TV seriál)
Noëlle aux quatre vents (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Dernier tour, Le (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky