foto

Ah-jeong Yoon

  • nar. 19.11.1983 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gonari
2008 Biseuti boiseu

TV seriály

2020 Kingmaker: The Change of Destiny (TV seriál)
2017 Dangsineun neomoohabnida (TV seriál)
2016 Haneule taeyangi (TV seriál)
2014 Jangmibit yeonindeul (TV seriál)
Yoohok (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
2012 Insaengeseo gajang bichnaneun sigan (TV seriál)
Noran boksoocho (TV seriál)
2011 Woorijip yeojadeul (TV seriál)
2009 Da joolgeoya (TV seriál)
2008 Yuriui seong (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky