foto

Dick van den Heuvel

  • nar. 22.8.1956 (62 let)
    Amsterdam, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Spaak
2014 Stuk!
2013 Leve Boerenliefde
Omlouvám se!
2011 Razend
2006 Eigenheimers (TV film)

TV seriály

2013 Caps Club (TV seriál)
2010 De avonturen van Kruimeltje (TV seriál)
Levenslied (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
Van Speijk (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1994 De legende van de Bokkerijders (TV seriál)
1992 Plantage allee (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Stuk!

TV seriály

2006 Van Speijk (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace