foto

Alexej Gavrilenko

  • nar. 11.7.1963 (56 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Prozrenije

TV seriály

2014 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Papina dočka (S02E24)
2012 Gruz (TV seriál)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Plata za žizň (S06E17)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Zanimatelnaja geologija (S03E15)
Mirskije chlopoty (S03E14)
Vtoroje dychanije (S03E09)
další epizody (5)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Morskoje čudovišče (S02E14)
Južnyj vetěr (S02E13)
Spasenije na vodach (S02E07)
další epizody (5)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Krovavyj sled "Marijengofa" (S01E10)
Obratnyj otsčet (S01E02)

Dokumentární

2015 Tsurtsula

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky