foto

Valerij Ibragimov

  • nar. 3.1.1972 (49 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ljubiť i veriť (TV film)
2011 Razdolbaj
1998 Tělo budět predano zemle, a staršij mičman budět pět

TV seriály

2017 Mentivski vijny. Odesa (TV seriál)
2014 Otpusk po raněniju (TV seriál)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Terra incognita (S02E03)
2003 Specnaz 2 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dězinfekcija (S05E03)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Ubojnaja sila (TV seriál)
Sled bumeranga (S02E03)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čestnoje pioněrskoje (S02E21)
Koroleva krasoty (S02E07)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Isporčennyj tělefon (S01E13)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Novogodniy angel
2017 Ljubiť i veriť (TV film)
2015 Kartina maslom
2011 Razdolbaj

TV seriály

2018 Blagimi namerenijami (TV seriál)
Žena s togo sveta (TV seriál)
2017 Mentivski vijny. Odesa (TV seriál)
2014 Poslednij janyčar (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Těmnota (S03E26)
Žizň na export (S03E24)
Ment pozornyj (S03E17)
další epizody (5)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Kvota na ikru (S03E13)
Osinoje gnězdo (S03E10)
Černyj jaščik (S03E07)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky