foto

Andrej Ivanov

  • nar. 2.4.1959 (60 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Koleso osudu (TV film)
1984 Asanov kalym (TV film)

TV seriály

2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zasada (S16E08)
2014 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Utrenňaja počta (S14E34)
2013 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Blizněcy (S13E30)
Gorjačij reportaž (S13E08)
Duel (S13E01)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zasada (S12E34)
Posledňaja smena (S12E27)
Letitě, golubi! (S12E25)
další epizody (10)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Prichoďaščaja sestra (S11E24)
Děň do zarplaty (S11E15)
Kladoiskatěli (S11E14)
další epizody (10)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Kvota na ikru (S03E13)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Na obočině (S10E13)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Porožnij rejs (S01E08)
Vrednaja privyčka (S01E07)
S vetěrkom (S01E06)
další epizody (8)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Opasnaja komandirovka (S08E25)
2006 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
Episode 10 (S09E10)
další epizody (11)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Slučajnoje znakomstvo (S07E15)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S06E23)
Černyj korol (S06E21)
Obščij narkoz (S06E16)
další epizody (7)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Škola pauka (S02E17)
Smerť na pljaže (S02E13)
Dama s sobakoj (S02E08)
další epizody (7)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2013 Čužoj (TV seriál)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rybnyj děň (S09E14)
Kriminalnyje ljubovniki (S09E04)
Gibloje mesto (S09E03)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Setěvoj marketing (S08E02)
Alibi (S08E01)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lovuška (S07E26)
Mentovskij romans (S07E25)
Skandal v blagorodnom semejstve (S07E20)
další epizody (10)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koněc kvartala (S06E25)
Odinočnyj vystrel (S06E22)
Vtoraja stěpeň sekretnosti (S06E20)
další epizody (14)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zolotaja banka (S05E25)
Samorodok (S05E24)
Pod seňju děvušek v cvetu (S05E22)
další epizody (22)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Voroňja slobodka (S04E25)
Striptiz po-tajski (S04E24)
Smertělnaja bolezň (S04E20)
další epizody (19)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koški-myški (S03E26)
Isčeznovenije (S03E23)
Zvezdnaja bolezň (S03E21)
další epizody (17)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ogoň na opereženije (S02E19)
Škola pauka (S02E17)
Otpusk dlja gerojev. Časť 2 (S02E16)
další epizody (14)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ženskoje sčastě (S01E31)
Kukolka (S01E30)
Pogoňa za prizrakom (S01E29)
další epizody (14)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
Čužije okna (S01E23)
2006 Viking (TV seriál)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čužije okna (S07E17)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Otpusk dlja gerojev. Časť 2 (S02E16)
Otpusk dlja gerojev. Časť 1 (S02E15)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kukolka (S01E30)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky