foto

Friedrich Mokross

  • nar. 4.5.1916
    Hindenburg, Německá říše
  • zem. 3.1.1999 (82 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Schlaflose Tage (TV film)
1990 Umím chodit i pozpátku
1989 Späte Ankunft (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Der Tote zahlt (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Das habe ich nicht gewollt (TV film)
1985 Hälfte des Lebens
1964 Engel im Fegefeuer

TV seriály

1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Johanna (TV seriál)
Umwege (E05)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky