foto

Norma Shebbeare

  • nar. 23.10.1914
    Dulwich, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.1.2015 (100 let)
    Hampstead, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Rillington Place č.10
1969 Zamilované ženy
1968 Inadmissible Evidence
1957 Bratři mezi paragrafy

TV seriály

1989 Oranges Are Not the Only Fruit (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Country Diary of an Edwardian Lady, The (TV seriál)
1983 Just Good Friends (TV seriál)
1982 The Woman in White (TV seriál)
1981 Diamonds (TV seriál)
1977 Supernatural (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 The Flaxton Boys (TV seriál)
1955 London Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace